Muschi de porc cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de xana in Slow Cooker, 5 Iun 2018 | 6737 vizualizari

 

De mult imi doream un slow cooker Crock-Pot, iar fratele meu deghizat in iepurasul de Pasti, mi l-a oferit. Va las si parerea sotului despre el: 'din toate aparatele pe care le ai, asta face mancarea cea mai buna`

 

INGREDIENTE

  • o bucata de muschi de porc cu cca 450 gr
  • 6 catei de usturoi
  • 3 cartofi medii
  • 1 bucata mica de chorizo
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 lingurita rasa paprika
  • 3 linguri margarina
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper boabe
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Uscam bine carnea cu un prosop de hartie si o ungem cu piperul zdrobit impreuna cu sare, rozmarin si paprika.

Incingem o tigaie cu uleiul de masline si prajim bucata de carne pe toate partile pana se rumeneste usor, apoi o scoatem direct in vasul de la cslow cooker Crock-Pot 3.5 l.

In tigaia unde am prajit carnea, adaugam margarina si chorizo taiat marunt si calim 1 minut, apoi adaugam usturoiul taiat felii subtiri si mai lasam pe foc cateva secunde.

Curatam si taiem cartofii in cubulete nu prea mari si ii amestecam cu usturoiul si chorizo. Punem apoi totul peste carne, asezam capacul si setam pe programul high pentru 4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la slow cooker Crock-Pot